Här på Tara är det mode som gäller för mig. Jag jobbar med annat också men det är en helt annan historia, här är jag främst modebloggare. Eftersom jag gillar att besöka olika miljöer kommer jag att skriva om det också. Jag kommer att tipsa om hotell, parker och evenemang

Modeintresset har jag med mig från barnsben, min mor är en enstående modekonstnär och har genom min uppväxttid försett mig med kreationer skapade av allt i från skinn till gardintyger. Kreativiteten var outtröttlig och väldigt ofta för trendiga för den övriga norrlänska publiken att förstå.

Jag tror jag ärvt intresset från henne, men är inte på långa vägar så kreativ så jag klipper och syr upp de bilder jag har i huvudet själv, utan sätter på radarn och hittar det jag ”bara måste” i butiker, second hand och på nätet.

Här på Tarabloggen skall jag tipsa om trender, dela med mig av mina fynd på nätet, i butikerna och på stan. När jag reser, spanar jag och rapporterar. Jag skall försöka hjälpa er läsare så mycket jag kan att hitta plagg eller stilar ni söker.

Det går bra att maila mig på:

mariatjarnlund@hotmail.com

Maria på Tara.se

Hoppas du får lite vardagsinspiration för dagen när du kikar in.