Singel, särbo eller sambo?

Det där med om man ska flytta ihop eller inte? Kan vara en svår fråga. Ska man ta steget från sköna men stressande särbolivet och ställa sina tandborstar permanent i samma mugg? Många står i valet och kvalet. Kanske bor du redan ihop med din partner och vill veta om du verkligen är sambomaterial? Eller är du singel men vill testa om du har vad som krävs för att bo ihop med någon?
Jag har gjort ett litet bo-ihop-test i samarbete med Svensk Fastighetsförmedling där du kan få svar på de här livsviktiga frågorna.  Du får  svara på tio personlighetsfrågor som är kopplade till ditt förhållande och boendet.  Klicka i svarsalternativ som passar bäst in, så får du veta om du är redo att bo ihop med någon eller inte.

Så, hur gick det? Går flyttlasset? Oavsett resultat – lycka till!

  1. Har du också tröttnat som jag på mat som inte ger dig energi? Jag har inte vetat hur jag ska göra mat som boostar kroppen på rätt sätt, tills jag kom över denhär boken:
    Click Here!
    Prova du med! 🙂

Kommentera inlägget

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..