Jonnas bok

Pocketboken har kommit, det är jättekul. Jonna är en tjej som ligger mig varmt om hjärtat på nåt sätt, detta är den andra delen i Amanda-serien, om kärlek, lust och första sexet, och de här böckerna är väl från 12-13 år och uppåt…. men även föräldrar kan läsa dem förstås 🙂

Älskar i ala fall omslaget, jag tycker att Nina Leino i vanlig ordning lyckats fånga bokens själ. Jonna är ju lite av en grubblare, men på ett bra sätt. och så slits hennes hjärta mellan två killar – en snäll och tillgärnglig och en mer mystisk och otillgänglig. Hur det slutar får man veta om man läser.

I övrigt skriver jag just nu på fortsättningen på Cecilia Lund, den sjätte delen. Även där har jag fått ett fantastiskt omslag men det tänker jag inte visa än på ett bra tag! Så mycket kan jag dock säga att jag är väldigt förtjust i denna bok.

Önskar er en trevlig tisdag! Jobba på nu, eller njut av ungarna, eller vad ni gör. Kram.

 1. Ååå vad kul,den boken ska jag nog införskaffa och läsa. Är ju dock varken tonåring eller tonårsförälder men moster till en tonårstjej på 14år som bor i Italien.
  Moster kan ju vara lite påläst med…hihi 😉

  Kan inte annat än att hålla med föregående att man lääääängtar så till Cecilia Lund nr 6. Men den som väntar på nåt gott…. hihi.

  Må så gott
  Stor KRAM Sandra

 2. Jag var i Sverige över sommaren eftersom jag är mamma ledig och lånade bedragen av min syster. Efter det slukade jag 2an, 3an och 4an på en vecka. Nu har mina föräldrar kommit till Italien med 5an och jag längtar ihjäl mig att få börja läsa. Så jag blir glad att höra att det kommer att komma en 6a att se fram emot med. De är så sjukt bra. Intressant att läsa om förlossning nu när det va så nyligen man gick igenom det själv med. Tack för underbara böcker.

 3. Som man längtar till nästa bok om Cecilia Lund :-)Du lyckades ju få till en så bra “cliffhanger” i den förra!

Kommentera inlägget

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..