Apropå militärträning

Fick en fråga:

Hej! Låter jätteroligt! Jag har tränat regelbundet i några år nu och är i 20-års åldern. Dock väger jag lite mer än genomsnittet… Är lite bekymrad över det här att man måste bära varandra? Jag känner mig inte bekväm med att bli buren.. Kan man vara med ändå?

SVAR:

Hej, vad kul att du blir nyfiken! Kan säga att det inte finns några måsten i träningen och vill du inte bära/bli buren kan du avstå. Alla gör inte alla moment tex pga att man har en skada eller andra problem, eller om man bara inte vill. Att du väger lite mer är dock inget problem i sig, man brukar matcha ihop sig efter storlek/vikt (en jättestor karl blir sällan buren av en pytteliten tjej tex). De som tränar är inte perfekta utan det finns alla former och storlekar, både med och utan extrakilon, du kommer inte att känna dig utanför! Vi som tränar NMT är helt vanliga människor (även om vi efter ett tag blir lite starkare och har väldigt mycket roligare än om man tex går på ett vanligt gym.)

Så, då hoppas jag att dina tvivel skingrats. För övrigt kan man komma och pröva på och passar det inte så är det bara att säga tack o hej!

Kommentera inlägget

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..