Kom och prova militärträning!

Den 20 augusti är det NMT-dagen vid Fiskartorpet i Stockholm (Stora Skuggan), det är nästa lördag och då är alla välkomna att pröva på denna sköna träningsform. Jag har tränat NMT i knappt ett år (med vissa uppehåll) och måste säga att jag förändrats på många olika sätt tack vare detta, både själsligt och kroppsligt. Fysiskt har jag blivit starkare och tuffare, fått bättre kondition och mer muskler, själsligt har jag blivit starkare och fått bättre självförtroende men också en gladade attityd. Träningen är en gemenskap ihop med en massa sköna typer. Vi är som en vuxendagisgrupp med gröna västar där vi springer, hoppar, klättrar, bär varandra och hejar på varandra ifall nån inte riktigt pallar med. Vi möts i gryning (06) och i skymning (18) och har våra skojsifa sektövningar i skogen. Alla tas emot hjärtligt, ingen blir utanför. Min 9-åriga dotter fick komma på NMT-kids i somras och hon pratar fortfarande lyriskt om den superroliga träningen. Hon älskade NMT. Tror att de flesta ungar skulle göra det. Springa och klättra i skogen, tillsammans med andra ungar, gå balans över stockar, ha vattenkrig osv.

Okej. Läs mer här:

http://www.nordicmilitarytraining.se/

och om NMT-dagen:

http://www.nordicmilitarytraining.se/paa-gaang/nmt—dagen.aspx

Kom som du är! Kom igång! Bli pigg glad och stark och ha kul i skogen med nya kompisar! Kan det bli så mycket bättre?

http://bit.ly/qiQQJl

  1. Hej! Låter jätteroligt! Jag har tränat regelbundet i några år nu och är i 20-års åldern. Dock väger jag lite mer än genomsnittet… Är lite bekymrad över det här att man måste bära varandra? Jag känner mig inte bekväm med att bli buren.. Kan man vara med ändå?

  2. Åh, jag tränar crossfit som är liknande och älskar det. Skulle hemskt gärna testa NMT men bor söder om stan och det funkar inte att ta sig så långt – för jag antar att jag kommer att gilla det och vilja fortsätta. Kan man inte starta upp i nackareservatet 😀

Kommentera inlägget

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..