Mitt i renoveringen

Kära ni, jag har suttit helt fast i ett träsk av renoveringar och bokskrivande om vartannat plus ompyssling av barn och landställe och mig själv. Huvudet snurrar och det känns som om tiden inte riktigt räcker till för nånting ordentligt, min ambition att gå upp tidigt och springa till bryggan och doppa mig har kollapsat fler gånger än den infriats. Och ändå blir det dag av alla dagarna, morgnar som börjar fint med kaffe på baksidan och solen i ansiktet och tankarna på hur fint livet ändå är, hur mycket vackert det finns att vara tacksam för. Att just jag får sitta så, dricka mitt kaffe och lyssna på asparnas sus.

Cecilia Lund lämnar mig inte heller ifred ska jag avslöja, hon finns där hela tiden med sina äventyr och i bok nummer fem dras hon in i riktigt jobbiga grejer. Någon i Cecilias närhet har råkat illa ut. Det är väl bara en otäck olycka, eller hur? Jag har ingen aning men skrivet för glatta livet. Gud vad jag skriver. denna bok kräver min uppmärksamhet och om allt går enligt planerna får ni läsa den till midsommar 2012.

Idag har det regnat men ändå har det blivit ett dopp. Har simmat i det grå vattnet och sträckt på kroppen. För det är ganska frestande att bli sittande med manuset och inte röra rumpan ur fläcken, men sånt är farligt, det är riktigt ohälsosamt att bara sitta still timme efter timme. Så simning blev det. Nu ett skrivpass till innan jag lägger mig på kudden.

  1. Hej K! Läste ut Tigerkvinnan igår, började i lördags och hade inte tänkt vara uppe till kvart över ett i natt som klockan var innan jag slog igen boken och hade läst sista sidan, jag fullkomligt ÄLSKAR böckerna om Cecilia Lund. Får mig att drömma och sväva ut lite grann från mitt vanliga men älskade liv som mamma till en 7-årig tjej. Kram!! Längtar redan till 5:an men det är ett tag kvar…

  2. Va skönt att höra att Cecilia är med dig. Köpte de tre första i pocket. Nu har jag även köpt Tigerkvinnan som jag läst till hälften. Kunde inte låta bli, sååå bra. Ser fram emot nästa. Kram Anita.

  3. Det är alltid så roligt att läsa inlägg av dig, vad du än skriver så engagerar det även om jag inte kommenterar så ofta. Vad spännande med ny bok, jag har inte läst den senaste än så jag har något att se fram emot.

  4. Fy så trist med renoveringskaos 🙁
    Men vilka härliga nyheter för mig som älskar dina böcker. En ny redan nästa sommar!! Du är underbar 🙂
    Lycka till!!

Kommentera inlägget

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..