La Soirée!

Vill du se något riktigt underhållande och härligt tycker jag du ska hänga med oss till Tyrol imorgon och se La Soirée. Det är en show som bjuder på en förtrollad värld,  med en ledbruten gummikapten, två kostymklädda muskelmän, den mest förtrollande av nymfer, en välsvarvad chokladkaka… Den gränslösa artistfamiljen är tillbaka för att än en gång locka till dekadens och moralförfall.

Mari Jungstedt som jag lunchade med i dag har sett denna show två gånger och säger att den är helt fantastisk, och Mari brukar inte ljuga.

I Stockholm är La Soirée kvar till den 17:e april men bara imorgon den 7:e får du gå för extrabilligt Pom Pom-pris, 325 kronor för 2 personer i manegen, inklusive Pom Pombubbel från Casa Rivas och så får du bonusmingla med mig och våra underbara Pom Pom-tjejer. (Ordinarie pris per person för plats i manege är 390 kronor.) Priset 325 kronor för 2 kan du bara få om du i förväg mailar till info@pompomparlour.com, du blir då uppsatt på en lista och betalar kontant i dörren på Tyrol.

Komsi kom!

Kommentera inlägget

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..