28%, lite om orgasm (Sisters are doing it for themselves)

Har avverkat tv4 och Nyhetskanalen, med anledning av Amelias orgasmsurvey, enligt vilken 28% av brudarna får orgasm varje gång och resten sitter med skägget i brevlådan, eller var de nu stoppar det. (Ville dra nåt snuskigt om könshår men låter bli.)

Hörni, varför är det så? För män är orgasm en mänsklig rättighet. Medan för kvinnor, stackars lilla gullefjun, mer en lyckosam slump. Fortfarande. Vi är moderna och framåt på många sätt och har fått 22% av män att vara pappalediga (finns viss samklang mellan de där siffrorna, månne? Lyssna bara – 28% – 22% – låter liksom på samma nivå…. är det de pappalediga snubbarnas konor som orgasmerar? Man kan misstänka det…) men orgasm är fortfarande ett mysterium. Hur var det Erica Jong sa? “En dag blir kvinnors orgasm samma självklarhet som färgteve och då kan vi koncentrera oss på viktigare saker”. Typ.

Men fortfarande är det inte så. Färg-teve har vi och iPhone och uppkoppling in i graven men orgasm får vi icke.

Hur svårt ska det vara?

Orgasmskola i korthet:

1. Hitta klittan. Blir kompis med klittan. Pilla på klittan. Älska klittan. Hylla den som alltings universum och medelpunkt!

2. Våga vara kåt. Ja, kåthet är förutsättning för sexuell njutning. Okej man kan starta från torr och nollställd till superorre på tio sek, men det är bra mkt lättare att få Big O om man flämtar av kättja. Jag lovar.

3. Investera i din sexualitet. Sätt den överst på priolistan. Den är till för dig, kvinna! Till för din hälsa, skönhet, styrka, power. För att du ska må bra i din kropp, för att du ska stråla. Stryk tvätt, disk och dammsugning och sätt upp sexeriet på listan i stället.

4. Vibrera. Ställ inte ditt hopp till en partner och dennes fingrar/mun/lem, utan fixa Orren på egen hand med hjälp av starka vibbar som släpper loss dina orgasmiska krafter. Ibland behövs en knuff i rätt riktning och vibrationerna kan få din klit att sjunga loss och sen inspireras till att orgasmera på många andra olika sätt också. Kombinera! Smek klappa nyp knåda penetrera o vibrera, detta bör vara varje kvinnas skötesång.

5. G-punkten är en smartnessmanick inuti som du inte ska glömma. När superkåtheten infinner sig så pilla inti, locka och vicka och känn sällsam coolness strömma genom musen och vidare ut i kroppen.

Gudars! Om man skulle gå o onanera litegrann? See ya!

PS här finns Magic Wand:

http://www.pompomparlour.com

Och så här finns manualen, dvs Orgasmboken

  1. Perfekta tips! Precis så man började en gång i tiden. Du skriver verkligen på ett sätt som upphetsar också 🙂 Har man problem med punkt 2 är det bara att läsa den här listan 🙂

  2. Jag måste få dela med mig!
    Jag trodde för i världen att jag inte kunde få orgasm. Jag har läst många böcker och förklarade mig själv som anorgasm.
    Men jag kämpade som en dåre, och vips så kom en, å vips så kom två och vips.. så kan jag få en rad olika olika många gåner på en och samma gång osv. MÅnga av tipsen från just boken ni ser i detta inlägg!
    Magic Wand. Guds gåva till kvinnan! Man kommer om och om igen man kommer även när man inte blir berörd, man kommer efteråt när man slutat onanera när man slutat vibrera. Katerina sade en gång på en föreläsning. En orgasm om dagen! 🙂

Kommentera inlägget

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..