Jag ska börja på Tara!

Hörni jag är jätteglad idag (bara 1 sjuk unge hemma, haha). Anledningen är att jag ska börja blogga på Tara och även skriva i denna ypperliga tidning! Jag kommer flytta min blogg till Taras webb i början av nästa vecka. Vad det innebär för er, kära läsare, egentligen inget mer än att ni får bookmarka den nya webbadressen, annars blir det samma goa Janouch som dryftar högt och lågt fast då i Taras regi.

Så jag säger inom kort tack o hej och massor med pussar o kramar för den tid som varit, till Amelia, och här kommer jag till Tara. Vi kommer höras hela tiden ändå, eller hur?

Trevlig helg på er alla fina och kämpa på därute, jämlikhet kan aldrig tas för givet, det är en färskvara som måste hållas kokande mest hela tiden.

Nu ska jag redigera klart “Tigerkvinnan”, pust vilket drygt jobb det är att färdigställa 500-sidiga romaner! Ni ska bara veta!! (Det är därför det är så få som gör det, man måste nog vara lite sjuk i huvudet för att så fullständigt intensivt orka grotta/brottas/analysera/peta i en så lååååång text).

Kommentera inlägget

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..