Pom Pom Parlour!

På fredag morgon öppnar vi butiken – den heter Pom Pom Parlour, jag säger bara Pom Pom. Den ligger på plan 3 på PUB och ni ska imorgon kväll få ett hemligt lösenord av mig och den som kommer till disken och säger lösenordet till vår kära expedit ska få rabatt. Hm, hur mycket? Låt mig fundera till imorgon. Jag känner mig generös… 😉 Rabatt blir det, så håll koll här för det rätta lösenordet!

Pom Pom är en mistress-shop som förgyller livet, det kommer att finnas korsetter och skor och smycken och parfymer och vintagemöbler som vi fixat i ordning. Och böcker och musik och klänningar och porslin och presenter och sexiga prylar. Livet är en kabaret, jag sa ju det förut. Och nu leker vi vidare. Välkomna ska ni vara, vi börjar som sagt på fredag. PS. Omklädningsrummet är ett motell…. gissa resten.

Kommentera inlägget

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..