Skriva böcker om lycka

Jag träffade en spännande dam på bokmässan. Vi satt bredvid varandra på en middag. Hon är känd för att kunna spå i händer (apropå porrisnaglarna här nedan.) Först spådde hon Mark Levengood och sa “det kommer stora pengar din väg” (och det har det redan gjort eftersom Mark fick ett hus värt några dussintals millar i present bara så där hipp som happ). Jag älskar Mark btw, bara så ni vet, Mark är typ helt superb. På alla sätt. Om jag var bög skulle jag stalka Mark till världens ände. Nu är det rätt bra eftersom jag inte är bög, för då kan Mark o jag ha en härlig skvaller-relation och mysig vänskap. Men det var inte det jag skulle säga. Jag kunde ju inte hålla mig, så jag sträckte fram handen och bara “spå mig också”. Några stora stålars kommer nu icke komma min väg, enl damen ifråga (fast hon la in en reservation… haha.). Däremot sa hon att jag var en väldigt SNÄLL person. Och positiv. Och att allt alltid skulle ordna sig för mig. Och sen sa hon att jag vet hemligheten, hemligheten med LYCKA, och att jag borde skriva böcker om det. Så vad säger ni? Ska jag skriva en sån bok? För det är sant, jag är faktiskt glad 99% av tiden. Trots all skit jag gått igenom. Jag bara älskar livet. Och så kan jag knepet för att inte oroa mig för pengar nattetid. Och jag skrattar (nästan) varje dag. Och är bara så tacksam. Hon kanske har rätt, jag kanske borde skriva en handbok om lycka? (Nej den ska inte heta Lyckoslanten.)

Jag träffade en spännande dam på bokmässan. Vi satt bredvid varandra på en middag. Hon är känd för att kunna spå i händer (apropå porrisnaglarna här nedan.) Först spådde hon Mark Levengood och sa “det kommer stora pengar din väg” (och det har det redan gjort eftersom Mark fick ett hus värt några dussintals millar i present bara så där hipp som happ). Jag älskar Mark btw, bara så ni vet, Mark är typ helt superb. På alla sätt. Om jag var bög skulle jag stalka Mark till världens ände. Nu är det rätt bra eftersom jag inte är bög, för då kan Mark o jag ha en härlig skvaller-relation och mysig vänskap. Men det var inte det jag skulle säga. Jag kunde ju inte hålla mig, så jag sträckte fram handen och bara “spå mig också”. Några stora stålars kommer nu icke komma min väg, enl damen ifråga (fast hon la in en reservation… haha.). Däremot sa hon att jag var en väldigt SNÄLL person. Och positiv. Och att allt alltid skulle ordna sig för mig. Och sen sa hon att jag vet hemligheten, hemligheten med LYCKA, och att jag borde skriva böcker om det. Så vad säger ni? Ska jag skriva en sån bok? För det är sant, jag är faktiskt glad 99% av tiden. Trots all skit jag gått igenom. Jag bara älskar livet. Och så kan jag knepet för att inte oroa mig för pengar nattetid. Och jag skrattar (nästan) varje dag. Och är bara så tacksam. Hon kanske har rätt, jag kanske borde skriva en handbok om lycka? (Nej den ska inte heta Lyckoslanten.)

Kommentera inlägget

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..