Porrnaglar

Prima porrnaglar finnes, här min vänstra tass inkl vigselring/förlovningsring und alles. Hur gör ni för att hålla tassarna fräscha?

I soffan hos Belinda kunde jag se Lindas naglar, de var vackra, fransk manikyr. Sen kom jag hem, och kollade på Idol, och varenda 16-åring hade jättelånga franska naglar…

– PORRNAGLAR, kolla de har PORRNAGLAR utbrast jag. De också!

– Men mamma du har ju också såna, sa ungarna med en suck.

– Ahmen mina är inte lika långa… försökte jag.

Men det är sant. De har rätt. Jag har porrnaglar. Jag är 44 år, och skriver runt 30.000 tecken dagligen på min dator. Jag kan inte sitta med några fuckade naglar, jag måste ha vassa akryldoningar. Sen en annan grej, ett annat skäl till porrnaglarna, är att jag för två år sen fick nog av mitt fingerbitande (jag bet inte på själva naglarna utan på huden runtomkring). man kan inte vara 42 och se ut som ett jävla miffo om fingrarna, det tar ner intrycket av hela personen, så jag bokade tid hos en nageltjej och hon fixade till mina tassar, sen dess har jag aldrig mer tuggat på nåt fingerskinn whatsoever. Så för mig är porrnaglarna en räddning. Plus att jag aldrig aldrig behöver måla dem. jag går med dem så här i 6-7 veckor, sen en sväng hos min kära Annelie, hon fixar, vi terapiskvallrar, sen kan jag bryta sten med mina porrnaglar. I love.

Kommentera inlägget

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..