På plats

Galet fullt är det på Årets Bokmässa.

Jo men några klänningar har jag tagit med mig ändå. Göteborg är grått och höstruskigt, men inne på mässan är det varmt ombonat o gött. Första författaren jag såg så fort jag klev in genom glasdörrarna var Jens Lapidus vars pappa (?) just tog ut Lapidus bebis på promenad i vagn… Ahh dessa mässor när man släpade bebisar med sig! Minns hur jag hade Ludvig och 1-åriga Ingrid med mig, Ludvig fick valla Ingrid i olika barnboksmontrar. Nu inga bebbar i släptåg, inte heller större kids. Bara mig själv o min sminkväska.

Nä nu ska jag hänga upp dressarna. Sen ska jag begå mässentré. Jag ska först pudra min snok lite o bättra på ögonskuggan. Jag hann inte sminka mig hemma i morse så jag sminkade mig A. i taxin, B. på Bromma. Jag har blivit totalt likgiltig inför vad folk tycker, behöver jag sminka mig inför 1000 pers så go for it. Alla hade tillfälle att studera hur jag applicerar min mascara, INTRESSEKLUBBEN var är ni?????

Okej. Ser nu att jag lyckats bli ganska raffig med mitt snabbsminkande. Men lite mer glitter kan behövas. Därför ajöken för en stund! Cheerio, som Alexander Bard brukar säga. Eller, so long, à la Denise Rudberg.

Kommentera inlägget

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..