LUST idag!

Klockan 10-11 kan ni lyssna på mig i Radio Stockholm P4, vi ska prata om – ta-daaam!! – bilkörning! Nu brådis för att komma iväg med allt & alla, det är sovmorgnar, skoljogg och uppfräschning av mor som gäller… Vi hörs! Jag ligger wayyyy back efter fantastiske författaren Olov Svedelid som avled nyligen, han skrev 190 böcker i sitt liv, började 06 på morgonen och skrev 2 timmar innan frukost och sen fram till 23.00…

Klockan 10-11 kan ni lyssna på mig i Radio Stockholm P4, vi ska prata om – ta-daaam!! – bilkörning! Nu brådis för att komma iväg med allt & alla, det är sovmorgnar, skoljogg och uppfräschning av mor som gäller… Vi hörs! Jag ligger wayyyy back efter fantastiske författaren Olov Svedelid som avled nyligen, han skrev 190 böcker i sitt liv, började 06 på morgonen och skrev 2 timmar innan frukost och sen fram till 23.00…

Kommentera inlägget

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..