Tack alla fina!

Bästa alla ni. Idag avslutar jag bloggandet. Det har till 99 procent varit bara roligt, energipåfyllande och spännande, tack vare kontakten med er! Ändå har jag kommit fram till att det viktigaste för mig är att leva som jag lär och sen i höstas har det varit för mycket på min tallrik; jag hinner helt enkelt inte med allt jag åtagit mig. Jag behöver ge mig själv lite mer andrum och därför blir det bloggen som – på grund av den tid den ändå tar att sköta bra – får väljas bort och gå till vila.

Jag kommer att finnas på Facebook där jag har en officiell sida. Följ mig gärna där så är du med mig på jobbet, med föreläsningar, events, nyheter inom personlig utveckling och annat spännande. Håll utkik på min webb www.elizabethgummesson.com för nya kurser, coaching, krishantering och andra tjänster. Låt oss ha kontakt på andra plattformar.

Kom ihåg att ni är så värdefulla ni fantastiska människor! Kom ihåg att ni kan klara av mycket svårare saker än ni tror, att ni besitter en kraft som är omätbar och att ni har alla möjligheter inom er, bara ni vågar frigöra dem!

Lycka på färden! Sprid kärlek!

Kramar, de allra innerligaste, från mig till er /Elizabeth

(Ps: Kom ihåg att busa lite också! Alla vuxna har en massa bus i sig!)

 1. Synd att du slutar blogga då jag tycker bloggen är väldigt inspirerande men fullt förståeligt – man hinner inte med allt. Stort lycka till – får hålla koll på dina andra kanaler – precis köpt en av dina böcker (Good Enough) då jag ej läst dessa tidigare så ska bli spännande!

 2. Saknar dig redan! Åh! Men jag är tacksam för att få ha hängt med dig en period här! Tack! Kram!

 3. Vad tråkigt att du slutar blogga men jag har full förståelse för ditt beslut.
  Stort lycka till i framtiden med företag, familj och giftermål! <3

 4. Hej,
  Vad tråkigt att du slutar att blogga.Kommer att sakna dina kloka tankar men förstår ditt val fullt upp. Såg dig en gång på Norrmalmstorg och vågade inte gå fram, ser jag dig igen kommer jag och säger hej:). Tack för din visdom och lycka till med allt!
  Stor kram Niina

 5. Puhhh…efter att hja följt din blogg ett tag så har jag inte riktigt fått ihop tempot och allt du delat med dig av i bloggen med din devis ”good enough”…så det känns skönt (och trist!) att läsa att du nu lägger ner i alla fall en tidskrävande del av ditt och fokuserar på annat :) Lycka till!! Kram

 6. Vad tråkigt att du ska sluta blogga!!!men jag respekterar ditt val. Jag har inte följt dig så länge men under den här korta tiden har du inspirerat mig med dina kloka ord. Jag kommer fortsätta läsa dina böcker mm så det hoppas jag att du fortsätter med. Att skriva böcker alltså:)Lycka till med allt. Kram

 7. Tack Elizabeth! Hoppas våra vägar möts nån dag.
  Det var alltid lika inspererande att läsa din blogg.
  Då får jag leta upp dig på Facebook.

  Lycka till
  kram Åsa

 8. Det har varit kul att följa dig den här tiden. Tack för många kloka tankar och varma ord! Önskar dig allt gott med jobbet, barnen och kärleken!

 9. Åh så tråkigt att du slutar blogga! Kommer sakna att få läsa dina kloka, varma och finurliga rader här. Hoppas att det en dag blir lite ”plats” över på din tallrik och att du kanske tar upp denna tråd igen :-) Lycka till med allt!
  Kram

 10. Ta hand om dig!! Lyssna till ditt hjärta.Ses kanske när du kommer till oss i göteborg.Hoppas kunna gå.Har valt bort Facebook så tyvärr…men vad gör det:)
  Bamsekram / Ulrika

 11. Tack fina du för en härlig och inspirerande blogg som jag i stort sett följt dagligen. Du har gett mig mod och inspiration till att våga göra saker som jag drömt om och ta tag i svåra saker. Du är en förebild. Vi ses säkert i andra sammanhang. Önskar dig all lycka! Varm kram

 12. Tack Elizabeth, det har varit härligt att lära känna dig och dina energier. Ha ett fantastiskt 2013. Tyvärr kan jag inte träffa dig i hbg för jag fick ta en smäll i mitt företag som gör att jag inte kan plocka ut nån lön den här månaden. Sånt som händer. Well, well, ska inte gnälla.
  Istället ska jag önska dig lycka till med allt vad du företar dig det här året, både privat, med bröllop och nytt hem, och med arbetet, med ditt skrivande och dina föredrag. Vi möts säkert nån dag.
  Namaste :)

 13. Hej, tack för ett härligt år då jag följt dig nästan dagligen här på bloggen. Har varit fantastiskt givande och kul!Jag förstår att du nu väljer att gå vidare på annat sätt. Satsa Du din tid på din nya härliga familj och allt som du står inför! Lycka till i framtiden!
  Varma kramar,
  Marie

 14. Jag förstår mycket väl att du gör denna förändring. När vi vet bättre, det är då vi kan göra bättre val.Vi lever i en föränderlig värld, och fokus ligger på att lyssna till hjärtat och följa den! Tack för att jag har fått vara med här ett litet tag, kommer att dyka upp vid andra tillfällen.
  Önskar dig och din familj all lycka!
  Ha det bäst!

 15. Tack tack tack för allt du delat med dig så generöst! Kan meddela att vi bestämt oss för att satsa. Min man går på ett grymt jobb i Florida i maj och vår plan är att vi flyttar hela familjen till Miami. SÅ busigt! Och modigt! ;) All kärlek!

 16. Tack Elizabeth för det du delat med dig av. klokt av dig att lyssna till dig själv! Mvh Katarina

 17. Stort TACK till dig, Elizabeth, för allt du delat med oss!!! Din klokskap, din kunskap, dina råd och ärlighet i olika situationer har gett många en pusch i rätt riktning. Jag har verkligen gillat att kika in här. Men jag förstår dig helt och fullt och hänger med på Fb.
  Allt gott till dig och din familj!
  Massor med kramar

 18. Tack o hej leverpastej :-)
  Det har varit så givande och stärkande att få ta del av din klokskap Elizabeth. All lycka i framtiden önskar jag dig och din familj!
  Kram!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..