Status torsdag: trött men hoppfull

Det blev en bra men dålig dag igår, ogillar verkligen datastrul och vi fick inte till nåt av de tre saker som krånglade. Jag var arg ända ner i sängen. Måste ringa min datakille idag och be om akuthjälp. Dataexperter och läkare – det är såna man vill ha i släkten eller hur? Vilka med yrkesgrupper får vi akutbehov av?

Jag försöker intala mig att det är världsliga ting – i-landsproblem ni vet – men det hjälper ju inte mig där jag står och måste få till en utskrift, en bild, ett mejl. Nåja. Nu är det en ny dag och det är på nåt sätt alltid lite bättre. Ny dag – nya möjligheter.

Och ungefär här ville jag lägga finfina bilder från morgonpromenad häromdagen i ett Stockholm täckt av mjölkvit dimma… Och ett foto på de ljuvliga blommor jag fick av lika ljuvliga Christina Stielli, en av mina goaste vänner som var så härlig att träffa igår… Och så kanske ett foto på när min äldsta tös kom hem från fem dagar på egen hand i Barcelona… Och lite annat som jag vill visa er. Snyft. Hoppas det löser sig under dagen. I’ll be back.

  1. ”arg ända ner i sängen”, haha… kul formulering.
    Hoppas du kunde somna ändå.
    Jag väntar med spänning på dimbilden. Dimma är fascinerande. Det förändrar världen och gör den så annorlunda och magisk. Man kan börja fantisera och se alla möjliga saker i dimman. Jag hörde dessutom talas om shamaner i Mexiko som tränar sig i en teknik att hämta ”budskap” ur dimman. Från världar bortom och från andar och totemdjur.
    Synd att inte jag bor granne med dig, jag är inte helt oäven med datorer.
    KramP

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..