Fantastiska Christina!

Det finns vänner och det finns vänner. Och så finns det Christina. Henne kan jag ringa till precis när som helst och hon hör på min röst hur jag låter och säger ”vad har hänt?” om hon hör att nåt har hänt. Och jag samlar på såna människor för det är såna människor som gör att livet blir det där alldeles extra som gör att den här dagen känns. På riktigt känns. Och så kommer hon hem till mig med blommor också, den ljuvligaste bukett. Samla ni också. Dessa vänner är värda sin vikt i guld.

 

 1. <3 <3 Ses snart igen :)

 2. Åhh vilka vackra ranunklar!!

 3. Ullis skriver:

  Härligt med vänner, vad vore vi utan dem?!

  Det var ett tag sedan jag kommenterade. Blir inte av när jag bara surfar på telefonen. Men nu har jag datorn i knät och då blir det lite enklare. GRATTIS Elizabeth till kärleken! Till att ni flyttat ihop och att ni ska gifta er. Så underbart! Jag är så glad för er skull! Superhärligt. Jätteroligt att läsa och jag ser fram emot att få läsa om din klänning, blommor, festplanering, inbjudningskort etc :-) Kram på dig!!!

 4. Ida skriver:

  Åh vad härligt! En sådan vän skulle jag också vilja ha! Kram

 5. Jag vet precis vad du menar. Mitt ex och jag brukade gå hem från fester och diskutera vilka människor på festen som var på riktigt. Och även om vi inte hade pratat och utvärderat under hela kvällen (vi hade inte ens följt med varandra in på toaletten för att snacka skit om dem) så var vi alltid rörande överens. Vissa människor är på riktigt och andra inte. Dom är platta. De är pappfigurer. Tvådimensionella. Och jag vet att det inte låter snällt. Men det är så. Vissa människor gör livet värt att leva. Vissa kommer hem till en med blommor.

  Däremot är det inte så att vi ska döma de ”platta”. Naturligtvis är dom inte det. Egentligen. Dom har bara inte vaknat. De har allting inom sig, precis som de som är ljusarbetare. Men de vet inte om det. Än. Skillnaden är inte i kvalitet, eller värde. Ingen är värdelös. Men skillnaden är i TID. Vissa har kommit längre för tillfället. Även Jesus hade sina favoriter, även om han älskade alla. Johannes, Petrus och Judas, var ett par av dem.

  Ja, ja. Har varit på krogen och mina tankar kanske är lite orediga. Godnatt och ha en bra dag Elizabeth.
  KramP

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..