Hatar datakrångel…

… särskilt som jag är relativt oteknisk. Spelar liksom ingen roll vad man kan om beteenden eller mellanmänsklig kommunikation när man inte fattar teknik, skrivare, iphones, datorer och hela den världen. Bilderna jag tar vill inte föras över till min dator, papprena jag vill skriva ut vill skrivaren inte kännas till. Blä. Men jag ger inte upp, nyss kom en tonåring hem och de brukar fatta det där. Så, jag kommer tillbaka…

 1. Malin skriver:

  Men precis! Datorer är bra när de fungerar, men när de inte funkar, gaaaah!
  jag fick tillbaka min dator från lagning idag, gissa om jag blev förvånad när den var lagad med silvertejp! Helt på riktigt. 600kr

  Har precis läst din bok ”Good enough” och har nu tipsat alla mina vänner i min blogg http://lofvenius.blogg.se/?tmp=306276 :) Nu ska jag på stuts beställa hem fler av dina böcker! Tack för en super inspirerande bok och nu har jag hittat din blogg också. Ska bli kul!

 2. Cina har rätt!
  Tänk på att det är människan som skapat dessa hjälpmedel som ger oss ännu mera att fundera över! :O)

 3. Cina skriver:

  All teknik SKA FUNGERA! Så är det bara. Punkt slut!
  Tyvärr är det sällan datorns fel när det inte gör det :(

 4. Tonåringar kan man ha till mycket. :)

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..