Gomorron onsdag!

Jag var helt slut igår kväll efter uppackande av flyttlådor mitt bland sportlovslediga barn som vill ha umgänge och min mejlkorg som hänger över axeln och skriker ”rensa mig!” så jag orkade inte bidra till er. Min lilla Bianca sa ”kom mamma så myser vi” och så tände vi ljus och såg film. Jag sa sen när vi skulle sova ”tack för att du var så snäll mot mig idag” och då sa den lilla tösen ”det är klart, du är ju snäll mot mig alla dagar”. Mmmm. Mammor får vara svaga och trötta också, det vet ni väl?

Nu krånglar mina bilder i datorn så jag ska rota vidare lite i det ärendet , just nu är status: Reparerar biblioteket 39 % klart…

Ville visa er ett fantastiskt vackert Stockholm igår morse. Det kommer. Kram nu och ta hand om den här morgonen.

 1. LenaH skriver:

  Godmorgon alla!
  Här pågår en låång skön och sportlovsledig onsdags-morgon, ledigheten börjar idag. Så nu njuter vi av att vara lediga. Det ska inte finnas några måsten under dessa 5 dagar bara roliga vinteraktiviteter, härligt umgänge med vänner och eget mys för dottern och mig.
  Det är verklig lyx för mig :-).
  Kram från Lena

 2. Här tas det om hand om morgnar på allra bästa sätt. Har jobbat natt, precis publicerat på min blogg och ligger här med ”lappen” på magen och tittar på House of Cards (ny serie på netflix m Kevin Spacey). Sen sova – så resten av morgonen får du ta hand om själv. Lycka till med mejlkorg och packande av lådor (eller uppackande).
  KramP

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..