Tänkvärda ord på Facebook

Gomorron på er, hur har natten varit? Jag vaknar med träningsvärk (BRA!), en glad vovve som vill ut och soluppgång utanför fönstret. Nu får det bli kaffe, morgongymnastik (så skönt att ta 10 minuter och sätta igång kroppen) och sen ut med Britta innan dagen rullar vidare mot filmande, samtal och annat fix.

Hittade det här på min Facebooksida, så gott när ni delar med er av fina texter:

”Jag såg den här instruktionen idag, och tänkte att den nog skulle tilltala dig.
Följ instruktionerna:
1. Res dej upp!
2. Lägg armarna om dej själv! Hur känns det att krama det finaste som finns?”

Anna hette hon som delat, och jag håller med: finns det ingen annan som kan hålla om just då, är det bättre att vara empatisk mot sig själv än att inte få nåt. Samtidigt är det få som tycker att man själv är det finaste som finns, kanske särskilt i en sån stund när man vacklar. Men det är en söt textrad.

Här mitt i en kram från min Jocke som jag håller så kär:

 1. Ulrica skriver:

  Åh, vilken härlig start på dagen. Och vilket bra träningstips – jag var tvungen att lägga ut det på min Facebooksida också :-) Tänker att det är härligt om kärleken till sig själv ger ringar på vattnet och sprider kärlek ut till andra också…

  Vi har sjukstuga här hemma – men med mitt nya tänk så ser jag det som att jag får en extra mysdag med barnen.

  Men något jag funderar på är hur du hanterar beslut. Jag har varit i dilemmat att svara på en förfrågan och min första tanke var att ”Nä, det vill jag inte!”, men sen börjar jag fundera och vrida och vända på saker och ting. Då börjar jag fundera på att ”Jo, men det kanske vore roligt. Var nu inte så tråkig utan tacka ja istället.” Och sen när jag har funderat fram och tillbaka så har jag tappat bort mig i vad jag vill. Och så blir jag stressad för jag vet att jag behöver återkomma med ett svar. Det blir lätt så att jag skjuter upp besluten och det blir bara jättejobbigt.
  Nu undrar jag – hamnar du i såna här situationer? Och hur hanterar du dem? Har du några tips på hur jag ska göra när jag hamnar i detta dilemma?

  Tack på förhand! Ha en härlig tisdag i solskenet…

  Kram, kram

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..