Helsingborg! Göteborg! Snart är det dax!

Snart är det 7 mars och klockan slår 13 och då hoppas jag se alla er som bor i Helsingborg med omnejd på min och Pia Johanssons föreläsning om kommunikation på arbetsplatsen – vi har så kul när vi gör den! Och den 11 mars kommer vi till Göteborg! Kom och ha roligt med oss! Anmäl er HÄR. För er som inte kan komma kl 13 eller vill se den två gånger finns en föreläsning kl 18 samma dag också.

  1. Hm… Tja?! Varför inte?! Egentligen.
    Jag bor ju i Malmö, så det är ju bara ett stenkast ifrån Hbg. Så kanske man dessutom får möjlighet att skaka tass också. :-)
    //KramP

    1. Ja! Kom till Helsingborg! Och lova komma fram och hälsa!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..