Välkommen Lovisa & Camilla!

Jag såg i en kommentar idag att vi har fått två nya vänner bland oss – LOVISA & CAMILLA, ni ska vara varmt VÄLKOMNA! Hojta gärna till i en kommentar om det är nåt särskilt ni vill läsa om här på vår blogg. Vi är glada att ni är med!

 1. Oj, tack för välkomnandet!:)
  Det är möjligt att jag kommer med önskemål eller frågor om ett tag… Nu har jag fullt upp med att läsa ikapp din blogg och beställda Good enough-böcker.
  Ska du föreläsa i Helsingborgstrakten framöver? Isf kommer jag och mina duktiga väninnor och lyssnar!;)

 2. Ja det är sant;)Du skriver mycket som inspirerer och peppar mig. Konstigt det här med bloggar, jag tittar in i någons liv (som jag inte ens känner), och så får jag en massa positiv energi in i mitt liv! Tack! Min stad är Jönköping, kram Lotta

 3. Hej! Du har förgyllt min söndag med din fina blogg! Är du runt i landet och föreläser? Om det är så var kan jag se om du kommer till min stad :) Kram Lotta

 4. Hej! Jag hittade hit via Magdalenas blogg :) Jag har tidigare sneglat lite på dina böcker men aldrig köpt någon. Men nu när jag har läst lite här på din blogg och verkligen gillat det så ska jag även ta och beställa en bok. Jag kommer även att läsa bloggen regelbundet. Härligt med människor som är varma, glada och står för vad de tycker! Kram B-M

 5. Jag är ny här och kan ärligt säga att du är en vacker,sexig tjej!

  Dangens komplimang till dig, man ska ju ge en varje dag till någon. ;)

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..