Vad sjöng ni på vuxenkalas när ni var små?

Igår hade vi kompisar hemma på middag och barnen ville uppträda. Lilla Tristan 8 år och Smilla 7 år körde varsitt nummer; Smilla med gitarr och sång, Tristan med akrobatiska övningar till musik – jag har förövrigt aldrig mött en så stark 8-åring…

Jag tycker det är helkul när barn uppträder för vuxna, särskilt eftersom jag aldrig nånsin vågade göra det som barn, så blyg som jag var då. Jag fick istället sköta bandspelaren när min syster och andra barn uppträdde. Det var precis lagom mycket plats att ta, men ibland tordes jag inte ens det. Däremot uppträdde jag hela tiden framför spegeln med en hårborste som mic, hemma i badrummet. Och så sjöng jag Baccara (remember?) och ABBA. Hur många är vi egentligen som har mimat till ABBA i vår barndom? Eller fortfarande gör?

Ps. Mamma till Tristan är Magdalena Graaf och hon har skrivit om kvällen HÄR. Hon ställer samma fråga, och själv dansade hon till Maria Magdalena bland annat. Vansinnigt härlig människa och ny bekantskap. Me like. Vi bestämde oss för att nästa gång är det vi vuxna som uppträder för barnen…