Söndagsmiddag kl 16.00

Vi har börjat köra lite söndagsmiddagar kl 16.00 vilket är en absolut suverän tid – testa! Man har kvällen ledig för träning, jobb, sagor, film eller vad som nu händer en söndagskväll men har ändå hunnit träffa kompisar. Igår hade vi 16 personer i köket. Me like!

  1. Visst e det härligt med söndagsmiddagar, vi hade en annan variant….vi bjöd på frukost/brunch i söndags, Me like!
    PS. Vad härligt underbart att som ni våga njuta å greppa tag i livet med att gifta er ”redan” i sommar…det är så ofta vi människor begränsar oss pga vad omgivningen/”normen” säger….Kram till dig som gett mig tröstande ord när livet prövade mig i höstas!

  2. Kan du inte skriva lite hur du tänker kring Jockes kriminella bakgrund? Läkigt att gifta sig med en som är dömd för kvinnomisshandel..

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..