Gomorron tisdag & min vecka

Det blev datastrul och bilder som inte kunde läggas upp och sånt igår, därav ingen kontakt härifrån, men det betyder inte att det tystnar i vår community för ni har varit desto mer aktiva. Alla ni som hängt med här ett tag har märkt att vi har blivit fler; i kommentarerna och kommunikationen har vi alltid haft en varm ton och kamratlig anda och nu har nånting annat tagit plats här – bara från några få av er men ändå. Jag har valt att berätta hur livet ser ut just nu även i kärleksrelationen men jag kommer inte att gå in på såna detaljer som några av er önskar. Alla ni som förstår att jag vill skydda andra människors privatliv, ni fattar precis vad jag menar, och ni andra är lika välkomna att finnas här med oss, ni med.

Så. Min vecka ser ut så här:

Veckans föreläsning: för personalen på Lidl. Känner mig ringrostig, men peppad!

Veckans vänner: många, passar på att umgås nu när kalendern inte är så fullbokad.

Veckans minus: min tandvärk, en fyllning har kommit åt en nerv och det gör vansinnigt ont, tillbaka till tandläkaren idag akut för andra dagen i rad. Jag tål tyvärr smärta väldigt bra, men det här tar musten ur mig just nu.

Veckans plus: allt det nya som händer nu, en familj som tar form och att det faktiskt är BARNEN som skyndar på med iver. Det tar tid att vara lycklig och nykär, jag ligger efter överallt känns det som, men är lugn ändå (tror jag?), ska ta igen jobb i helgen, så ni vet, ni som väntar på mejlsvar…

Veckans mums: Jockes spagetti & köttfärssås. Med gott rödvin, tänd brasa och nya släktingar till. Fullträff.

 1. Att vara good enough handlar väl ändå inte om att begränsa sig och stanna där man är utan om att vart man än är i livet så är man good enough.
  Om man sen faktiskt har möjlighet att resa, vara ute, träna och äta god mat så ska man ju ta vara på det men samtidigt vara medveten om magin i en pannkaksmiddag i radhuset.

  En coach och en psykolog är inte samma sak men givetvis behöver båda ventilera sig själva, så jag ser verkligen ingen motsättning i att Elizabeth går till psykolog heller.
  Personligen har jag gått till både och och de kompletterar varandra suveränt. =)

  Ser du bittert och med avund på situationen så bör du vända blicken in mot dig själv; vad sörjer du? Är du kanske missnöjd med ditt eget förhållande eller brist därav? Vill du också resa och vara brun?
  Vad är det som gör så ont i dig att du vill överföra den smärtan på världen och få oss att också bli sura?

  Jag väljer att se den positiva sidan av det och ha som mål att också nå dit, även om jag är good enough som jag är just nu. =D

 2. Ville bara sända en kram. Tkr oxå det är tråkigt att det sipprar in gift i denna bloggen. Men tänker att kärlek föder kärlek så vi som vill ha det så fortsätter. De häller egentligen bara gift i sig själva.

  Unnar dig att njuta.

  Stor kram

 3. Hej!
  Jag håller fullständigt med! Varför ödsla sin tid åt att vara nedvärderande mot andra, ödsla tid på annat!,låt oss andra som älskar denna blogg och Elizabeth för den hon är göra det!//Sara

 4. Usch ja, så himla tråkigt att läsa kommentarer som är elaka och nedlåtande. Jag frågar mig varför man lägger sin tid på att läsa en blogg som man uppenbarligen inte tycker om att läsa…. Och varför tycker man sig ha rätten att ha vara nedvärderande och dömande mot andra människor? Varför tycker man sig ha rätten att säga eller skriva att någon annan människa är falsk?

  Jag blir helt matt när jag läser de elaka kommentarerna. Men jag hoppas att du inte slutar med din blogg, för jag uppskattar dina inlägg och jag tycker att det är givande att läsa dem. För mig betyder det mycket att jag kan läsa korta inlägg som kan hjälpa mig i mitt sätt att tänka, att jag hittar mina verktyg för att inse att jag är okey som jag är. Verktyg som kan göra att jag inte försöker vara någon annan, någon annan som jag inte är, utan att jag hittar mina kvalitéer och de bra egenskaper som jag besitter! Så återigen: tack för en bra blogg!!

 5. Tänk positiv avundsjuka istället! Tänk att ”händer” detta Elisabeth så kan det hända mig! Kanske inte idag men kanske imorgon……
  Jag är avundsjuk men härligt avundsjuk!
  Tack, hälsningar Britt

 6. Tråkigt att vissa ska bli så bittra o slänga ut massa fula ord. Du ska själv välja vad du vill dela med dej av, ingen annan ska bestämma vad du ska skriva här på bloggen.
  Jag tycker du är så fin människa med stort hjärta och som vill alla väl. Ha en fortsatt bra dag // Kram Emma

 7. Men vad är det med folk? Måste man vara så förbenat avundsjuk och bitter för att någon annan lyckas med saker och ting här i livet och faktiskt vågar stå för att man har det bra?? Jag unnar Elizabeth och alla andra som kämpat hårt och lyckats nå framgång att få berätta och dela med sig. Jag förstår att det gör inte mig mindre lyckad eller mindre värd. Nä, svälj bitterheten, se vilka förändringar du själv kan göra i ditt liv för att få in mer kärlek, glädje och tillfredsställelse. På den här bloggen delas det värme, kärlek och omtanke.

  Kram och tack till Elizabeth och alla andra fina som figurerar här – jag blir glad av att läsa och som många andra lyssnar jag gärna på allt ”skryt”…

 8. Du är bara för too much! Säger att ”Good is enough” men själv är du mer än enough. Det ska vara resor, brun vältränad kropp, dyra lyxvaror och så en underbar kärlek på det som tar dig med storm. Vad härligt för dig då: För mig är du falsk och en bluff. Hoppas du själv får lite mer självinsikt och märker hur du uppfattas. Du går ju trots allt hos en proffesionell utbildad psykolog. Ingen hobby coach som du.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..