Gomorron tisdag & min vecka

Det blev datastrul och bilder som inte kunde läggas upp och sånt igår, därav ingen kontakt härifrån, men det betyder inte att det tystnar i vår community för ni har varit desto mer aktiva. Alla ni som hängt med här ett tag har märkt att vi har blivit fler; i kommentarerna och kommunikationen har vi alltid haft en varm ton och kamratlig anda och nu har nånting annat tagit plats här – bara från några få av er men ändå. Jag har valt att berätta hur livet ser ut just nu även i kärleksrelationen men jag kommer inte att gå in på såna detaljer som några av er önskar. Alla ni som förstår att jag vill skydda andra människors privatliv, ni fattar precis vad jag menar, och ni andra är lika välkomna att finnas här med oss, ni med.

Så. Min vecka ser ut så här:

Veckans föreläsning: för personalen på Lidl. Känner mig ringrostig, men peppad!

Veckans vänner: många, passar på att umgås nu när kalendern inte är så fullbokad.

Veckans minus: min tandvärk, en fyllning har kommit åt en nerv och det gör vansinnigt ont, tillbaka till tandläkaren idag akut för andra dagen i rad. Jag tål tyvärr smärta väldigt bra, men det här tar musten ur mig just nu.

Veckans plus: allt det nya som händer nu, en familj som tar form och att det faktiskt är BARNEN som skyndar på med iver. Det tar tid att vara lycklig och nykär, jag ligger efter överallt känns det som, men är lugn ändå (tror jag?), ska ta igen jobb i helgen, så ni vet, ni som väntar på mejlsvar…

Veckans mums: Jockes spagetti & köttfärssås. Med gott rödvin, tänd brasa och nya släktingar till. Fullträff.