Min vecka:

Veckans mesta prövning: Ledarskapsträning med Britta, eller rättare sagt med mig hehe. Vi jobbar vidare med vår hundkurator som vi älskar, eftersom jag varit alldeles för svag i mitt ledarskap som hundägare och Britta trott att jag är hennes valp. (Note to Britta: Jag är inte din valp. Jag är I N T E din valp.)

Veckans träning: Fortsätter i Charlotte Perrellis Kickstart, mitt opererade knä hänger inte med på utfall, men det finns en massa annat kul att träna. Bara att köra! Har ni kommit igång än?

Veckans mums: Mango! Vi åt så mycket mango på Mauritius att jag är osäker på om det ens finns några frukter kvar där nu, så jag fyller kylskåpet nu med denna ljuvliga frukt fast nu från ICA.

Veckans blomma: Till nära vänner som förlorat en släkting. Stor bukett budas. Känner ni nån i sorg – hör av er, man vill bli tänkt på när man är ledsen.

Veckans tårar: Av lycka. Och kärlek. Och lycka. Hjälp vad det känns att jag lever just nu. Varje liten del av dagen har extra starka färger.