Lördagsfika och vänskap

Ni som hängt med på bloggen ett tag har också mött mina vänner här, och vet hur högt jag värdesätter vänskap. Mina vänner betyder otroligt mycket för mig och idag flydde vi hemmet en stund och tog en fika på stan, min vän Morgan Alling och jag, och så hans bedårande söner Wille och Love. Mysigt. Vad har ni gjort idag?

  1. Morgan Alling har jag aldrig haft nån relation till tidigare, måste ha missat Tippen och allt sånt men han är min nya idol efter att ha lyssnat på först hans Vinterprogram och sedan hans äldre Sommarprogram. Så himla bra. Finns på SR:s webb eller i appen.

    Så gör nu som jag säger allihopa och lyssna på dessa (ingen coachning här inte, utan nu jobbar jag med direkta order ;-), ni kommer inte att ångra er.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..