Flashmob i Gallerian idag!

Nu ska ni kolla in den blonda tjejen med svart-och-vit-mönstrade byxor och blå t-shirt samt damen i svarta byxor och svart tröja och mörkt axelkort hår som dansar in från vänstra hörnet en bit in i filmen, för där har ni min dotter och min mamma som idag dansade i en flashmob mitt i Gallerian i Stockholm bland massa shoppande folk! Jag tycker mamma är hur cool som helst som enda 71-åring (ja, enda deltagare över 23 år typ) som hängde med och körde hela dansen! Dagens medalj till mamsen! Dottern var grym hon också förstås. Varför flashmob idag? Jo, för att uppmärksamma flickors rättigheter! Heja alla världens flickor!

HÄR ser ni klippet på Youtube (ska lära mig lägga in klipp direkt här i bloggen) och så här såg det ut i en scen:

 

  1. Åh din mamma är helt fantastisk att kolla på! Vilken film, den gjorde mig gott här hemma i soffan ikväll!

  2. Jag är ju lite gråtig av mig, gravid och allt. Jag blev helt tårögd av filen! Så himla häftigt och modigt av alla som var med. Din mamma speciellt!

    Det är en bra tanke att tänka sig att det är direktsändning, den tar jag med mig. Idag vabbas det här i huset och jag har två (inte SÅ) sjuka små barn som inte tänker ligga i sängen utan har tusen små projekt för sig. Härligt och njutbart! Jag sänder hela dagen… :-)

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..