Ikväll blir det kalas…

… på en av stans bästa restauranger, Pontus på Brunnsgatan (som drivs av Pontus Frithiof, en nära vän till mig), gå dit när ni är i Stockholm, det är värt ett besök, till och med resan hit.

Jag har faktiskt hyrt hela stället för att inte störa andra gäster eller bli störd, för ikväll samlar jag mina närmaste vänner som har hjälpt mig i höst. Det blir egen barnhörna för kidsen och god mat och mycket kärlek och väldigt familjärt. Äldsta gästen är 75 år och yngsta nyss fyllda 1. Jag känner mig helt prillig av glädje för att äntligen må bra i själen igen (tack alla ni fantastiska bloggvänner, önskar ni kunde komma också!) och det ska firas! Puss på er alla!

 1. Åh, vilken underbar idé!!!

  Hoppas du och dina fina vänner hade en helt underbar kväll… Det är du VERKLIGEN värd!

 2. Prillig i själen….vad härligt att du har den känslan, vet hur det är att längta till den dagen då det för mig bubblar av lycka i själen igen…på god väg är jag! Önskar dig en fantastisk kväll du fina som ger så mycket tankar, klokhet å kärlek till oss blogg-läsare! Kram kram

 3. <3 Ha en underbar kväll!Hjärtliga upplevelser samlar ej damm utan blir fina minnen till hjärtat!Kärlek o värme önskar jag dig o alla för visst är det det vi alla behöver!<3 Varm kram !<3

 4. Mitt hjärta fylls av glädje och tacksamhet. Vilken fantastisk bra orsak till att bjuda till fest! Du är ju för härlig! Önskar er en underbar kväll med extra allt. En kväll som ger många goa minnen att spara nära hjärtat. Kärlek till dig!

 5. Mitt hjärta fylls av glädje och tacksamhet. Vilken fantastisk bra orsak till ha bjuda till fest! Du är ju för härlig! Önskar er en underbar kväll med extra allt. En kväll som ger många goa minnen att spara nära hjärtat. Kärlek till dig!

 6. Sååå mysigt att samla alla goa vänner och bekanta på en familjär middag på det sättet! Tänk då kan man ju bara sitta ner och verkligen umgås med alla och inte behöva vara ”värdinna” samtidigt! Sounds perfect! Ha en jätte mysig kväll den är DIN och njut av vänskapen som betyder så oändligt mycket.
  Kram,
  Marie

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..