Fredags-sms från grannarna:

”Vi har ett glas Amarone som väntar på dig här nere om du vill ta ett glas så här på fredagskvällen.”

Det får jag från mina fina grannar, tillsammans med den här bilden:

Så nu smiter jag ner och myser med dem en stund. Trevlig kväll till er alla!

  1. Önskar dig en skön helg Betten,följer din blogg varje dag, tack för all inspiration. Varma kramar från väster.

  2. Hej Elizabeth, vill först tacka för en inspirerande blogg. Jag skulle vilja läsa mer om förändring, vet att du tagit steget och gjort några STORA förändringar, praktiska tips, känner att tom min kropp skriker efter förändring gällande mitt jobb. Kram, Emma

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..