Sista genomläsningen

Nu har mitt manus anlänt, en härlig bunt papper som nu ska läsas minutiöst noga för att en sista gång gå igenom 670.000 tecken. Tänk att det blir verklighet igen, min femte bok, det känns fantastiskt! Jag minns så väl när min förläggare ringde första gången och frågade om jag ville skriva en bok. Det bara sjöng i hela min kropp!

 1. Åhhh, så nära det är nu! Måste vara en härlig och kittlande känsla att vara vid mållinjen. Blir det någon liten releasefest fest av det här måntro?
  Vi är många som väntar med spänning! Släpps den lagom till jul (perfekt julklapp) eller blir det i början på 2013?
  Kram,
  Marie

 2. Ohhhh Elizabeth, vilken känsla!
  Mycket arbete bakom alla dessa tecken. Lycka till med genomläsningen! Förstår att du vill att boken ska bli så bra som möjligt men slit inte ihjäl dig. Good enough, you know :)
  Lyckatillkram!

 3. Grattis E, må solen skina och sjunga i din kropp om aftonen med nära och kära! Varmaste lycka till med nya boken!

 4. Åh, vad kul det ska bli att läsa din bok! Välbehövlig litteratur för alla pressade föräldrar… Vilken känsla det måste vara att få se den nästintill färdig. När kommer den att vara färdigtryckt?

  Ha en mysig läshelg!

 5. Kör hårt och lycka till!! När beräknas den komma ut? Har en hög nyblivna föräldrar som jag tänker att den här boken bli perfekta presenten till!!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..