Gårdagen i Karlstad

Igår hade jag ju bestämt mig för 4 saker som ni kanske minns, och jag tänkte berätta hur det gick:

1. Jag är nöjd med föreläsningen, vi hade roligt och kunde också bli allvarliga och den kombinationen tycker jag om. Här är delar av publiken (resten sitter utanför bild, ca 400 personer):

(litet minus var att min klänning gick sönder i fållen, en svart tunnstickad sak, jag tog nåt steg och det sa ritsch, men det märkte jag inte förrän efteråt och det gjorde egentligen inte så mycket, när jag satte mig på tåget sa det ritsch igen och så gick den sönder i sidan också, nu är den kastad i soporna, gick inte att laga)

2. Jag skulle jobba effektivt på tågresan dit, men tyvärr glömde jag mina anteckningar som fanns på ett löst papper hemma och kunde därför inte göra det jag hade tänkt. Blev lite mejlande, lite strösaker bara.

3. Vila på vägen hem – det gjorde jag absolut, läste bok nästan hela vägen, det var skönt.

4. Levde jag i enlighet med min pappas värderingar och livstankar? Jo, det tycker jag nog eftersom jag passade på att göra saker som jag njuter av, som att dricka varm choklad på tåget, köpa en spontanpresent till en av döttrarna (Missonihalsduk från Missoni/Lindex) och framför allt skriva vykort hem till barnen (som han gjorde från alla sina resor, han var pilot) fastän jag kom hem samma kväll. Som jag skrev igår, det där går igen i andra dagar också, och från andra personer som jag har älskat men som inte längre finns kvar i livet – de får leva kvar genom att vi minns dem och vad de står för.

Karlstad igår, 15 grader och sol.

  1. Tack för en fantastisk föreläsning i Karlstad! Vi återkommer till dig när vi sammanställt utvärderingen/Anna Ö Flynn

  2. Tack Elizabeth för en mycket bra, rolig och tankeväckande föreläsning igår i Karlstad. /Sofie Lindvall

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..