Längtar ni till hösten?

Vid den här tiden på sommaren, en liten bit in i augusti, får jag alltid en stark längtan efter hösten! Krispig luft, vardag, mörka kvällar när vi tänder ljus, naturen som skiftar färg. Igår kväll när jag burrade upp mig i sängen och läste slog det mig igen, eftersom mitt sovrumsfönster är så fint nu, kändes lite höstlikt så där. Se själva och tänk lite höst:

 1. Åhh, sådana här bilder gör att hösten känns rätt mysig ändå. Sen har jag ju din kurs att se fram emot också. Känns mycket bra.

 2. Jag längtar oxå ofta till hösten vid den här tidpunkten, trodde dock inte jag skulle göra det riktigt än då vi inte haft nån höjdar sommar, men ack så fel jag hade, igår var vi ute och spelade kubb med grannar och när vi gick in vid tio-tiden, tände vi ljus och smålampor och mös i mörkret och insåg att det känns bra att hösten närmar sig, det ska bli mysigt. :)

 3. Jag gillar verkligen inte hösten! =( Det blir mörkt, kallt, allt dör och det regnar isbitar. Jag försöker ignorera det faktum att träden börjar skifta färg och tar vara på varje sekund sommaren fortfarande bjuder på och hoppas/önskar att jag kommer ha möjlighet att åka till Indien igen i vinter och ladda upp min frusna kropp och själ.
  Både vinter och höst gör sig i min mening bäst på kort. Det är vacker men inte så mycket mer.

 4. Ja tänk vilket fantastiskt land vi bor i som har olika årstider! Hösten är jättehärlig med alla färger, frisk luft och mys inne! Sen kommer förberedelserna inför advent och jul, love it! Och så tomteskum förstås :) Nej, nu får jag lugna ner mig. Kramiz

 5. Alla årstider har sin charm och trots att jag försöker njuta just NU, så kan inte jag heller låta bli att tänka på vad mysigt det ska bli med höst. Härliga promenader bland färgsprakande löv, klar luft och en massa tända-ljus-mys (inte tänka på allt tillhörande rusk och mörker…). Jag ska njuta av en stressfri höst. Ta hand om mig själv nu när jag har fått den förmånen att kunna göra det ett tag framöver, så ja – hösten får gärna snart komma… :-)

 6. Jag får också ett kraftigt höstsug så här på sensommaren. Mysiga kvällar med tända ljus och tjocka strumpor och tröjor. Men allra mest längtar jag tills då det är svalt nog att bada varma bad i mitt älskade badkar. I badrummet tänder jag ljus, har i något härligt lukta gott i vattnet och så laddar jag min lilla laptop med en mysig film och så ligger jag där tills jag blir alldeles skrynklig. Tack för en bra blogg. Jag hittade precis hit. Jag var på en av dina föreläsningar och kände mig verkligen inspirerad efteråt. Jag skall försöka att läsa här ofta för att hålla inspirationen uppe. Jag skall snart tillbaka till jobbet efter ett års mammaledighet och vet att det kommer att behövas så småningom. Kram Carolin

 7. Hösten är härlig!Tänk bara att få plocka svamp i en ”höstig ” skog.På kvällen dricka te i massor …Gå omkring i raggsockor och mysbrallor!

 8. Ja, visst känns det som om kvällarna har blivit lite mörkare redan. Jag personligen måste dock säga att jag älskar sommaren! Så mycket ljus och spontanitet, lite mer kravlöst på något sätt. Barnen har lov både från skola och aktiviteter och det känns som om dygnet får fler timmar enligt mig. Sen kommer hösten som ifs bjuder på ett annat hemmalugn med stearinljus och öppen spis. Det är väl tur att vi har olika årstider helt enkelt!

 9. Hej!
  Jag älskar alla årstider. Men hösten är speciell med alla mysiga ljusstakar,kuddar och filtar.
  Ny kalender och nya möjligheter.
  Hoppas att shoppa din nya bok också och jag blir alltid glad att småfixa hemma.. kram

 10. Ja, för någon dag sedan, tänkte jag; hösten är på väg. Och det är faktiskt lite mysigt.. Håller med, lite.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..