Dödsviktigt!

Duktiga och varma journalisten Mia Berg skriver en bok om barn som förlorat sina föräldrar och har intervjuat kända personer vars mammor eller pappor dött under barnaåren och jag är en av dem som medverkar, tillsammans med Patrik Isaksson, Peter Settman och andra. Så jag har gråtit mig igenom tre fyra timmar av samtal och frågor om hur det var när min pappa störtade med ett flygplan och dog direkt, när jag var nio år. Hur fick jag beskedet? Hur reagerade jag? Hur var begravningen? Hur har min livssyn förändrats? Och en massa andra frågor som jag besvarade från hjärtat. Ni kommer att kunna läsa intervjun med mig och med alla andra medverkande i boken Dödsviktigt som kommer till hösten. Jag säger till då, lovar. Kanske lottar ut nåt ex här på bloggen också.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..