Vi valde samma klänning igen, Victoria & jag!

I augusti gjorde jag ett uppdrag i Kungsträdgården i en grön Gretaklänning med orange armband från Sophie by Sophie, och tre dagar senare fotograferades kronprinsessan Victoria i samma outfit, se här:

Nu har det hänt igen. Ni såg min ljusa Marc Jacobs-klänning med guldblommor häromdagen, och gillade den, och idag när de första officiella bilderna på kronprinsessfamiljen släpptes så hade hon just en sån på sig. Kolla får ni se, här är jag i min klänning på julaftonslunch hos mamma:

Och här är Victoria i sin med bebis och make:

Roligt tycker jag. Kram till er alla.

  1. Cina skriver:

    Verkligen jättekul! Lika smak alltså. En sak som skiljer är dock att hon har EN prinsessa och du har TRE!!!
    Kram tillbaka

    1. Åh vad gullig du är! Läste upp det för mina prinsessor och de bara brast ut i ”Ååååh!” så kram till dig ikväll från alla oss!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..