Tack alla fina!

Bästa alla ni. Idag avslutar jag bloggandet. Det har till 99 procent varit bara roligt, energipåfyllande och spännande, tack vare kontakten med er! Ändå har jag kommit fram till att det viktigaste för mig är att leva som jag lär och sen i höstas har det varit för mycket på min tallrik; jag hinner helt enkelt inte med allt jag åtagit mig. Jag behöver ge mig själv lite mer andrum och därför blir det bloggen som – på grund av den tid den ändå tar att sköta bra – får väljas bort och gå till vila.

Jag kommer att finnas på Facebook där jag har en officiell sida. Följ mig gärna där så är du med mig på jobbet, med föreläsningar, events, nyheter inom personlig utveckling och annat spännande. Håll utkik på min webb www.elizabethgummesson.com för nya kurser, coaching, krishantering och andra tjänster. Låt oss ha kontakt på andra plattformar.

Kom ihåg att ni är så värdefulla ni fantastiska människor! Kom ihåg att ni kan klara av mycket svårare saker än ni tror, att ni besitter en kraft som är omätbar och att ni har alla möjligheter inom er, bara ni vågar frigöra dem!

Lycka på färden! Sprid kärlek!

Kramar, de allra innerligaste, från mig till er /Elizabeth

(Ps: Kom ihåg att busa lite också! Alla vuxna har en massa bus i sig!)

 1. Har du som jag svårt att få saker och ting gjorda? Det finns hjälp att få. Jag blev hjälpt av denhär boken.
  Click Here!

 2. Sanna skriver:

  Snygg tröja!

 3. Önskar dig en fin helg från Italien!

 4. Monica skriver:

  Synd att du slutar blogga då jag tycker bloggen är väldigt inspirerande men fullt förståeligt – man hinner inte med allt. Stort lycka till – får hålla koll på dina andra kanaler – precis köpt en av dina böcker (Good Enough) då jag ej läst dessa tidigare så ska bli spännande!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..

Idag fyller jag 44 år!

Puss på er allihopa och grattis till mig själv som har fått ett år till – det är fantastiskt! Jag ska lata mig hela dan och äta släktmiddag hela kvällen. Vill krama er alla idag, ha en fin lördag!

 1. Grattis på din dag!

  Helt rätt att vara glad över att fylla år. Mina föräldrar dog både på tok för unga och jag tänker att varje födelsedag man få skall man vara tacksam och glad över.

  Ha det bäst!

 2. B-M skriver:

  Grattis i efterskott! Hoppas du hade en härlig födelsedag :) Kram

 3. Cina skriver:

  Oh så klämmer jag in ett sista GRATTIS!!!

 4. Grattis Elizabeth!
  Hoppas du haft en underbar födelsedag! :O)

 5. Marie skriver:

  Stort Grattis till Dig på födelsedagen!
  Hoppas att du har fått en riktigt smarrig tårta och har haft en fin dag/ kväll.
  Kram

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..

Fantastiska Christina!

Det finns vänner och det finns vänner. Och så finns det Christina. Henne kan jag ringa till precis när som helst och hon hör på min röst hur jag låter och säger ”vad har hänt?” om hon hör att nåt har hänt. Och jag samlar på såna människor för det är såna människor som gör att livet blir det där alldeles extra som gör att den här dagen känns. På riktigt känns. Och så kommer hon hem till mig med blommor också, den ljuvligaste bukett. Samla ni också. Dessa vänner är värda sin vikt i guld.

 

 1. <3 <3 Ses snart igen :)

 2. Åhh vilka vackra ranunklar!!

 3. Ullis skriver:

  Härligt med vänner, vad vore vi utan dem?!

  Det var ett tag sedan jag kommenterade. Blir inte av när jag bara surfar på telefonen. Men nu har jag datorn i knät och då blir det lite enklare. GRATTIS Elizabeth till kärleken! Till att ni flyttat ihop och att ni ska gifta er. Så underbart! Jag är så glad för er skull! Superhärligt. Jätteroligt att läsa och jag ser fram emot att få läsa om din klänning, blommor, festplanering, inbjudningskort etc :-) Kram på dig!!!

 4. Ida skriver:

  Åh vad härligt! En sådan vän skulle jag också vilja ha! Kram

 5. Jag vet precis vad du menar. Mitt ex och jag brukade gå hem från fester och diskutera vilka människor på festen som var på riktigt. Och även om vi inte hade pratat och utvärderat under hela kvällen (vi hade inte ens följt med varandra in på toaletten för att snacka skit om dem) så var vi alltid rörande överens. Vissa människor är på riktigt och andra inte. Dom är platta. De är pappfigurer. Tvådimensionella. Och jag vet att det inte låter snällt. Men det är så. Vissa människor gör livet värt att leva. Vissa kommer hem till en med blommor.

  Däremot är det inte så att vi ska döma de ”platta”. Naturligtvis är dom inte det. Egentligen. Dom har bara inte vaknat. De har allting inom sig, precis som de som är ljusarbetare. Men de vet inte om det. Än. Skillnaden är inte i kvalitet, eller värde. Ingen är värdelös. Men skillnaden är i TID. Vissa har kommit längre för tillfället. Även Jesus hade sina favoriter, även om han älskade alla. Johannes, Petrus och Judas, var ett par av dem.

  Ja, ja. Har varit på krogen och mina tankar kanske är lite orediga. Godnatt och ha en bra dag Elizabeth.
  KramP

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..