Tack alla fina!

Bästa alla ni. Idag avslutar jag bloggandet. Det har till 99 procent varit bara roligt, energipåfyllande och spännande, tack vare kontakten med er! Ändå har jag kommit fram till att det viktigaste för mig är att leva som jag lär och sen i höstas har det varit för mycket på min tallrik; jag hinner helt enkelt inte med allt jag åtagit mig. Jag behöver ge mig själv lite mer andrum och därför blir det bloggen som – på grund av den tid den ändå tar att sköta bra – får väljas bort och gå till vila.

Jag kommer att finnas på Facebook där jag har en officiell sida. Följ mig gärna där så är du med mig på jobbet, med föreläsningar, events, nyheter inom personlig utveckling och annat spännande. Håll utkik på min webb www.elizabethgummesson.com för nya kurser, coaching, krishantering och andra tjänster. Låt oss ha kontakt på andra plattformar.

Kom ihåg att ni är så värdefulla ni fantastiska människor! Kom ihåg att ni kan klara av mycket svårare saker än ni tror, att ni besitter en kraft som är omätbar och att ni har alla möjligheter inom er, bara ni vågar frigöra dem!

Lycka på färden! Sprid kärlek!

Kramar, de allra innerligaste, från mig till er /Elizabeth

(Ps: Kom ihåg att busa lite också! Alla vuxna har en massa bus i sig!)

 1. Synd att du slutar blogga då jag tycker bloggen är väldigt inspirerande men fullt förståeligt – man hinner inte med allt. Stort lycka till – får hålla koll på dina andra kanaler – precis köpt en av dina böcker (Good Enough) då jag ej läst dessa tidigare så ska bli spännande!

 2. Saknar dig redan! Åh! Men jag är tacksam för att få ha hängt med dig en period här! Tack! Kram!

 3. Vad tråkigt att du slutar blogga men jag har full förståelse för ditt beslut.
  Stort lycka till i framtiden med företag, familj och giftermål! <3

 4. Hej,
  Vad tråkigt att du slutar att blogga.Kommer att sakna dina kloka tankar men förstår ditt val fullt upp. Såg dig en gång på Norrmalmstorg och vågade inte gå fram, ser jag dig igen kommer jag och säger hej:). Tack för din visdom och lycka till med allt!
  Stor kram Niina

 5. Puhhh…efter att hja följt din blogg ett tag så har jag inte riktigt fått ihop tempot och allt du delat med dig av i bloggen med din devis ”good enough”…så det känns skönt (och trist!) att läsa att du nu lägger ner i alla fall en tidskrävande del av ditt och fokuserar på annat :) Lycka till!! Kram

 6. Vad tråkigt att du ska sluta blogga!!!men jag respekterar ditt val. Jag har inte följt dig så länge men under den här korta tiden har du inspirerat mig med dina kloka ord. Jag kommer fortsätta läsa dina böcker mm så det hoppas jag att du fortsätter med. Att skriva böcker alltså:)Lycka till med allt. Kram

 7. Tack Elizabeth! Hoppas våra vägar möts nån dag.
  Det var alltid lika inspererande att läsa din blogg.
  Då får jag leta upp dig på Facebook.

  Lycka till
  kram Åsa

 8. Det har varit kul att följa dig den här tiden. Tack för många kloka tankar och varma ord! Önskar dig allt gott med jobbet, barnen och kärleken!

 9. Åh så tråkigt att du slutar blogga! Kommer sakna att få läsa dina kloka, varma och finurliga rader här. Hoppas att det en dag blir lite ”plats” över på din tallrik och att du kanske tar upp denna tråd igen :-) Lycka till med allt!
  Kram

 10. Ta hand om dig!! Lyssna till ditt hjärta.Ses kanske när du kommer till oss i göteborg.Hoppas kunna gå.Har valt bort Facebook så tyvärr…men vad gör det:)
  Bamsekram / Ulrika

 11. Tack fina du för en härlig och inspirerande blogg som jag i stort sett följt dagligen. Du har gett mig mod och inspiration till att våga göra saker som jag drömt om och ta tag i svåra saker. Du är en förebild. Vi ses säkert i andra sammanhang. Önskar dig all lycka! Varm kram

 12. Tack Elizabeth, det har varit härligt att lära känna dig och dina energier. Ha ett fantastiskt 2013. Tyvärr kan jag inte träffa dig i hbg för jag fick ta en smäll i mitt företag som gör att jag inte kan plocka ut nån lön den här månaden. Sånt som händer. Well, well, ska inte gnälla.
  Istället ska jag önska dig lycka till med allt vad du företar dig det här året, både privat, med bröllop och nytt hem, och med arbetet, med ditt skrivande och dina föredrag. Vi möts säkert nån dag.
  Namaste :)

 13. Hej, tack för ett härligt år då jag följt dig nästan dagligen här på bloggen. Har varit fantastiskt givande och kul!Jag förstår att du nu väljer att gå vidare på annat sätt. Satsa Du din tid på din nya härliga familj och allt som du står inför! Lycka till i framtiden!
  Varma kramar,
  Marie

 14. Jag förstår mycket väl att du gör denna förändring. När vi vet bättre, det är då vi kan göra bättre val.Vi lever i en föränderlig värld, och fokus ligger på att lyssna till hjärtat och följa den! Tack för att jag har fått vara med här ett litet tag, kommer att dyka upp vid andra tillfällen.
  Önskar dig och din familj all lycka!
  Ha det bäst!

 15. Tack tack tack för allt du delat med dig så generöst! Kan meddela att vi bestämt oss för att satsa. Min man går på ett grymt jobb i Florida i maj och vår plan är att vi flyttar hela familjen till Miami. SÅ busigt! Och modigt! ;) All kärlek!

 16. Tack Elizabeth för det du delat med dig av. klokt av dig att lyssna till dig själv! Mvh Katarina

 17. Stort TACK till dig, Elizabeth, för allt du delat med oss!!! Din klokskap, din kunskap, dina råd och ärlighet i olika situationer har gett många en pusch i rätt riktning. Jag har verkligen gillat att kika in här. Men jag förstår dig helt och fullt och hänger med på Fb.
  Allt gott till dig och din familj!
  Massor med kramar

 18. Tack o hej leverpastej :-)
  Det har varit så givande och stärkande att få ta del av din klokskap Elizabeth. All lycka i framtiden önskar jag dig och din familj!
  Kram!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..

Idag fyller jag 44 år!

Puss på er allihopa och grattis till mig själv som har fått ett år till – det är fantastiskt! Jag ska lata mig hela dan och äta släktmiddag hela kvällen. Vill krama er alla idag, ha en fin lördag!

 1. Grattis på din dag!

  Helt rätt att vara glad över att fylla år. Mina föräldrar dog både på tok för unga och jag tänker att varje födelsedag man få skall man vara tacksam och glad över.

  Ha det bäst!

 2. Stort Grattis till Dig på födelsedagen!
  Hoppas att du har fått en riktigt smarrig tårta och har haft en fin dag/ kväll.
  Kram

 3. STORA Grattiskramar fina, fina du!
  Det är ju fortfarande din födelsedag och jag hoppas att den har varit riktigt bra. Nu är du ett år äldre, och ännu ett år livsklokare. Härligt!

 4. Stort Grattis! Jag har tre vänner som fyller år idag och så har jag blivit faster, så det är helt enkelt en speciell dag 2 mars.
  Superfin bild på dig, ha en fin födelsedag!

 5. Ett stort och varmt GRATTIS till dig Elisabeth. Önskar dig en fin och härligt födelsedag med nära och kära. Kram Lena

 6. En jättestor bukett blommor till dig på din dag. Ha det riktigt gott med mys och kärlek. Kram

 7. Elizabet! Du ser inte en dag äldre ut än 35. Men visheten i dina ögon talar om kärlek så djup att den måste vara lika gammal som universum. Ha den allra finaste dag med dem du älskar och häller nära ditt hjärta. Grattis på födelsedagen, och hoppas du får stanna ett år till, och sprida ditt ljus. Vi behöver dig.
  Kramar Per

 8. Visst det härligt att fylla år! Att inte få göra det känns ju inte lockande som Christer Olsson brukar säga:-).
  En stor grattiskram till dig och njut av dagen!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..

Fantastiska Christina!

Det finns vänner och det finns vänner. Och så finns det Christina. Henne kan jag ringa till precis när som helst och hon hör på min röst hur jag låter och säger ”vad har hänt?” om hon hör att nåt har hänt. Och jag samlar på såna människor för det är såna människor som gör att livet blir det där alldeles extra som gör att den här dagen känns. På riktigt känns. Och så kommer hon hem till mig med blommor också, den ljuvligaste bukett. Samla ni också. Dessa vänner är värda sin vikt i guld.

 

 1. Härligt med vänner, vad vore vi utan dem?!

  Det var ett tag sedan jag kommenterade. Blir inte av när jag bara surfar på telefonen. Men nu har jag datorn i knät och då blir det lite enklare. GRATTIS Elizabeth till kärleken! Till att ni flyttat ihop och att ni ska gifta er. Så underbart! Jag är så glad för er skull! Superhärligt. Jätteroligt att läsa och jag ser fram emot att få läsa om din klänning, blommor, festplanering, inbjudningskort etc :-) Kram på dig!!!

 2. Jag vet precis vad du menar. Mitt ex och jag brukade gå hem från fester och diskutera vilka människor på festen som var på riktigt. Och även om vi inte hade pratat och utvärderat under hela kvällen (vi hade inte ens följt med varandra in på toaletten för att snacka skit om dem) så var vi alltid rörande överens. Vissa människor är på riktigt och andra inte. Dom är platta. De är pappfigurer. Tvådimensionella. Och jag vet att det inte låter snällt. Men det är så. Vissa människor gör livet värt att leva. Vissa kommer hem till en med blommor.

  Däremot är det inte så att vi ska döma de ”platta”. Naturligtvis är dom inte det. Egentligen. Dom har bara inte vaknat. De har allting inom sig, precis som de som är ljusarbetare. Men de vet inte om det. Än. Skillnaden är inte i kvalitet, eller värde. Ingen är värdelös. Men skillnaden är i TID. Vissa har kommit längre för tillfället. Även Jesus hade sina favoriter, även om han älskade alla. Johannes, Petrus och Judas, var ett par av dem.

  Ja, ja. Har varit på krogen och mina tankar kanske är lite orediga. Godnatt och ha en bra dag Elizabeth.
  KramP

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..