Assasin's Creed III

Assasin’s Creed III

Den 31 oktober släpps spelet Assassin’s Creed III. Ett spel från Ubisoft som jag spelat sedan det första spelet kom 2007. Kort och gott handlar spelet huvudsakligen om karaktären Altaïr Ibn-La’Ahad  som är en lönnmördare som deltar i en strid mellan två uråldriga sekter. Jag gillar verkligen spelets Gameplay och speciellt att man känner att man är långt tillbaka i tiden på mytiska plaster passar spelet mig. Dessutom vet jag upplägget, ett mord i taget typ! Nu har Ubisoft meddelat att de kommer att släppa en klädkollektion från Assassin’s Creed serien. För detta samarbetar Ubisoft med Musterbrand och mankan köpa kläder ur kollektionen här! Själv valde jag en kittfärgad Hood med mönnster.

Assassin’s Creed III släpps den 31:a oktober till PS3 och Xbox 360. Den 22:a november kommer det till Windows. Spelet kommer också att släppas till Wii U den 30:e november.

  1. Hej ja du det finns många bra, kolla gärna på spelforum och i många spelmagasin/sajter finns rekommendationer. Jag kan tipsa om en dyr(10-11000) men bra spel-lap, Alienware från Dell, med 14X, med separat GDDR-grafik(best in class) och Intel Core i7processor som tillval. Man vill ju inte ha fördröjningar när man är i kritiskt läge eller hur? Du kan läsa mer på Dell.com

    Play hard!

    Maria

  2. Hej! Jo, du som är i dataspelsbranschen, jag hade tänkt köpa en bärbar dator och kommer nog spela en hel del spel på den (LOTRO, world of warcraft, team fortress..) Så jag undrar om du har något tips på en bra datorn som tål mkt nedladdningar. Har hört att Acer och Sony ska vara bra och Apples Mac mindre bra. Det kan vara svårt att veta med bärbara just. Tacksam för svar! 🙂

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..