Pure of Sweden

Ni frågar ofta om vad jag har för smink. Eftersom jag är kass på just smink så är jag också lättövertalad, det räcker med att någon säger, Åååh så fina färger du har, du bär verkligen upp årets fina läppstift och ögonskuggor. Eeehh jaha! Så sätter dom i gång och sminkar och fixar och vips, ser jag ut som en av de där i Twilight – Breaking Dawn part 2. Eller nåt. Fint? Ja faktiskt, den här gången hamnade jag hos Pure of Sweden i Stockholm och de här färgerna passar super till helgens kalas sa hon den där unga fina snygga trevliga tjejen i butiken. Problemet med mig är att så fort jag sätter på mig foundation eller nåt så kliar det och skaver och jag tvättar bort det nästan direkt. Jag kör med min vanliga hudkräm Propyless från apoteket och Dermalogicas  Activ Moist. Jag passade  i alla fall på att gå ”all in” som det heter och hittade en polotröja i samma färg…. från Weekday 990kr i 100% Kashmir.

Bild från: www.weekday.com

Allt från Pure of Sweden

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..