Hösthår

För att matcha resten av det mustiga i höstens toner återgår jag till min normala ton i håret varje höst. Sommaren sliter och bleker lockigt hår och jag får röda bronsliknande slingor runt hela huvudet. I min hårbotten finns min originalfärg som frisörerna kallar portvin! gott. När jag återigen får min färg på håret behövs inget annat smink  för det gothiska mörka håret bleker huden och gör så att ögon, fransar och bryn framträder…….och så rynkorna såklart…..hör liksom till…

Har fått tipset och BB cream – allt i ett creme som är så modernt, ha ha tack för det, passa sminklatmaskar som mig superbra! Den här funkar perfekt. Alltså solskydd, mjukgörande, primer och foundation allt i ett….

BB creme

Höstlook

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..