Good things!

Min coola man kom hem från en långresa häromdagen. Det var verkligen good enough att han kom helskinnad hem från den resan men trots alla utmaningar hade han med sig oväntade presenter. Vilken man kommer hem med genomtänkt smink och fint? Allt med en tanke. Jag är ingen smink expert över huvudtaget men blev mäkta imponerad över hans val av produkter. Chanels puder skall tydligen vara av mineraler och vara läkande och lugnande för irriterad hud sa han. Och den här lilla fina rosa saken använder man på läppar och kinder för att få fram hudens naturliga rosa och röda läppton. Aha, och den innehåller C vitamin. Cool! Har provar båda produkterna och dessa två räcker perfekt för mig, inget mer behövs….Jo den klassiska Chanel nr 5 doften som man får ta högst en droppe av, den är kraftig. Sist men inte minst ett armband med helande magnetiska stenar……vilken kille!!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..