JBrand 2012

 

Jeansmärket JBrand som är en av mina favoriter har även en ready to wear kollektion för hösten 2012. Mycket fina och snyggt kombinerade plagg. En av mina favorit sajter Wakakuu beskriver JBrand så här:

”Med stor kunskap om marknaden och över 30 års erfarenhet inom modeindustrin startade Jeff Rudes J Brand år 2004. Han hade en vision för varumärket vilket var att skapa jeans med så perfekt passform att de följde kroppens konturer. När jeansen släpptes blev de en omedelbar succé hos både konsumenter, celebriteter och inflytelserika moderedaktörer. J Brand var första märket att driva trenden med mörka tvättar framåt på marknaden. ”

”J Brand skapar klassiska och sofistikerade jeans med betoning på passform, tidlös design och på att inspirera kvinnor att inte bara se vackra ut utan även känna sig vackra i sina jeans. Med denna mission har J Brand lyckats med den vinnande kombinationen stil, komfort och sensualitet.”

Hela höstkollektionen föll mig i smaken men dessa kombinationer speciellt.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..