Få till det!

Inget verkar vara så provocerande för kvinnor som just kvinnor som klär sig sexigt eller utmanande till vardags. Det verkar som om att lyfta fram sina behag eller hud på ICA eller på kontorslandskapet är lika med ”ingen vill prata med dig vid kaffemaskinen” Jag var på en advokatbyrå förra veckan och stod just vid kaffemaskinen och analyserade vilken av knapparna som var en dubbel macchiato! Då en doft av jasmin och vanilj kom smygande…. Det var en kvinna som sprack upp i ett varmt leende och frågade om jag behövde hjälp?  Hon jobbade här och hade testat alla kaffevarianter och försäkrade mig om att alla smakade likadant oavsett knappval. Den här kvinnan var så sexigt och utmanande klädd att till och med jag fick andnöd. Tänkte snabbt igenom mina spontana val av inledande fras….

* Varning! nu kommer några stereotypa, plumpa och okritiskt granskande uttalande…OCH alla är baserade på verkliga egna  erfarenheter.

1. Hade jag varit man hade jag klistrat blicken vid brösten som knappt täcktes av den tunna blusen

2. Hade jag varit hennes man hade jag antagligen slängt mig över henne

3. Hade jag varit hennes väninna hade jag frågat om hon var desperat

4. Hade jag varit hennes chef hade jag antagligen tagit det där ”dresscode” snacket

5. Hade jag varit på fyllan, man och i 20 års-åldern hade jag utbrustit ” schyysta pattar”

6. Hade jag varit hennes kollegor hade jag nog viskat lite förebrående med de andra kollegorna

Nu var jag inget av det så jag sa helt enkelt.

– Ja hur fan svårt skall det va att få till det vid kaffemaskinen?

Vi brast båda ut i ett hjärtligt skratt pratat en stund om ditten och datten och när hon fixat min kaffe, givit mig sitt visitkort ”senior partner” – se där ja! vänt sig om på sina höga klackar, rättat till den snäva pennkjolen med hög slits, kastat bak det långa håret. Puffat upp hennes F-kupor och går sin väg kan jag bara tänka.

Satan i gatan så sexig, smart och varm……

Var det det jag skulle ha sagt??

Ett Snapshot på en annan grym kvinna på stan! hoppas du inte blir arg..

 

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..