Menckel på ByEngberg.com

Det svenska märket Menckel har jag skrivit om tidigare här. Höst kollektionen 2012 finns ute i butikerna och bland annat hittar man det hos Johanna Engbergs webshop och showroom ByEngberg.com eller på Nybrogatan i Stockholm. Ytterligare en smart stark kvinna som bidrar till att samhällshjulen snurrar. Så här beskriver hon kortfattat sitt liv och verksamhet.

”Välkomna till min värld! Johanna Engberg, snart 30 år, bor i Stockholm. Jag är ensamstående mamma till Olivia 3 år.  Jag varvar familjelivet på Östermalm, med karriär, jag driver ByEngberg AB. 
Webshoppen: www.byengberg.com och klädbutiken ByEngberg Store på Nybrogatan 72 GP -Sthlm. ”

Två av mina Menckel favoriter för hösten är dessa två klänningar.

www.menckel.com

www.menckel.com

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..