Det håller inte!

Kläderna från Zara håller inte alltid den kvalitet som krävs för att jag skall köpa dem. Zara är duktig på att ligga i linje med trender och aktuella färgskalor, men de har för vana att helt enkelt ge fan i att till exempel göra bra dragkedjor. Kedjorna är värdelösa helt enkelt. köpte en klänning i somras som det räckte med att dra upp dragkedjan så gick den sönder, de är alltid i plast och med mycket små gängor i kedjan. Den ger helt enkelt efter(och nej jag var inte för stor för klänningen) Bilderna på deras lookbook för september/oktober är fina, gick in för att prova de plagg som jag tyckte om. Av 10 plagg var det bara 3 stycken som höll både utseende och kvalitet som jag kunde acceptera. Priset är ofta humant och lågt för modenivån så det klagar jag inte på. Men en fin vit tjocktröja i 100% polyester är lika kall att ha på sig som en plastpåse. Eller en fin klänning med brodyr och en tunn blank dragkedja i plast som sitter synlig  i ryggen är inte okej. Inte ens för det låga priset.

De här två outfits från Zara hoppas jag på i höst. Vi får se…

 

Håll nu Zara! bild från www.zara.com

Bild från www.Zara.com

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..