Det håller inte!

september 10, 2012 Skriv en kommentar
Maria Tjärnlund

Kläderna från Zara håller inte alltid den kvalitet som krävs för att jag skall köpa dem. Zara är duktig på att ligga i linje med trender och aktuella färgskalor, men de har för vana att helt enkelt ge fan i att till exempel göra bra dragkedjor. Kedjorna är värdelösa helt enkelt. köpte en klänning i somras som det räckte med att dra upp dragkedjan så gick den sönder, de är alltid i plast och med mycket små gängor i kedjan. Den ger helt enkelt efter(och nej jag var inte för stor för klänningen) Bilderna på deras lookbook för september/oktober är fina, gick in för att prova de plagg som jag tyckte om. Av 10 plagg var det bara 3 stycken som höll både utseende och kvalitet som jag kunde acceptera. Priset är ofta humant och lågt för modenivån så det klagar jag inte på. Men en fin vit tjocktröja i 100% polyester är lika kall att ha på sig som en plastpåse. Eller en fin klänning med brodyr och en tunn blank dragkedja i plast som sitter synlig  i ryggen är inte okej. Inte ens för det låga priset.

De här två outfits från Zara hoppas jag på i höst. Vi får se…

 

Håll nu Zara! bild från www.zara.com
Bild från www.Zara.com