Livsstilsblogg!

Många går från att modeblogga till att livsstilsblogga. Vad som krävs för att kunna kalla sin blogg för en livsstilsblogg kan vara varierande men jag tror att det krävs lite mod och mycket förståelse från nära och bekanta för att man skall kunna vara så pass heltäckande som en livsstilsblogg kräver. Man ska berätta om sitt liv, sina intressen, sin både ibland tråkiga och ibland glamorösa tillvaro. Man skall bjuda på sina egenheter och man är ständigt på något sätt i bevakning av tillvaron. Fester, kalas, tjejträffar, bröllop, jobbet, fritiden, semestern, skolan. Ingen går fri från en livsstilsbloggare som betraktar och bevakar det som man gillar och vill dela med sig.

Johanna rekommenderar och finner kraft från havet

En livsstilsbloggare som kombinerar detta med handfasta tips och råd och samtidigt delar med sig rikligt av sina egna funderingar och tankar om mode, hälsa, skönhet och resor är Johanna Bergin Andersson från Falsterbo.

Johanna driver livsstilsbloggen Dreamspirit.se  Bloggen speglar Johannas tankar och drömmar men också hennes kunskap och erfarenheter om skönhetsvård för både insida och utsida. Johanna jobbar till vardags med sitt nystartade företag Blessed & Reborn men också som fotomodell. Johannas produkter kommer jag att presentera närmare lite senare i höst när de är lanserade. Johanna väljer ofta produkter och stilar som passar de flesta och du får många bra tips på hur du sköter din kropp och själ och hur du förhöjer din skönhet. Efter att fått tips av Johanna köpte jag en ögonkräm från Esteé Lauder som fungerade precis som Johanna lovade. Det grymma med kvinnor som Johanna är att hon faktiskt vet vad hon talar om. Hon har koll på vad bra produkter är och hur de skall fungera. Hon jämför produkterna på ett tilltalande sätt för oss som inte har den blekaste aning. Ställ gärna direkta frågor till Johanna på hennes forum, hon svarar snabbt och engagerar sig i dina frågor.

Johanna har testat och rekommenderar extensions från Fake Hair&Nails i Helsingborg

 

Johanna modell för Hettemarks hösten 2012

  1. Hej!

    Jag har inte läst din blogg men hittade detta inlägget när jag googlade och tyckte det var intressant. För mig har inte livsstill något med att beskriva alla fester och kläder etc utan för mig handlar livsstill mer om hur du förhåller dig till livet och tar hand om det och väldigt lite om att beskriva modet och festerna etc.
    Tack för ditt i lägg, det gav mig en ny insikt och det är ju det som utvecklar oss!

    Ps Såg att det var ett gamal inlägg av dig och hoppas att du ändå ser denna kommentar ds

  2. Ja den är grym! fattar inte hur hon lyckas vara så snygg och cool och hinna med alla tester när hon jobbar så mycket. Dessutom har hon superkoll på innehållet i produkterna, för mig är det grekiska.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..