Wakakuu

Den grymma sajten Wakakuu har grundats av två tjejer med koll på modeindustrin. Anna Maria Lundström – Törnblom och Maria Tollemark. Sajten är egentligen ett showroom för de märken de anser har den absoluta högsta trendfaktorn för tillfället och det kombineras med en webbutik. Allt är handplockat och de har kombinerade outfits som de rekommenderar köparna. Jag gillar nästan allt de kombinerat, en klar favorit är den här. Jag testade och valde ut några outfits och tyckte mig känna igen att jag valde samma varumärke om och om igen. Priser finns på sajten.

Boots: Acne Star, grå Kappa: IRO, Kjol: Helmut Lang, Halsduk: Acne.

Wakakuu outfit nr: 023

 

 

 

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..