Stella Nova!

Det danska märket Stella Nova har lanserat sin AW12 kampanj med en man iklädd i deras kollektion – ”Obsessed with me, myself and men collection” av modellen och fotografen Christian Brylle. Man säger att kampanjen syftar till att undergräva de typiska modebilderna, med en man klädd i damkläder! Att jag knappt ser någon skillnad på de ”typiska” modebilderna och Stella Novas kampand för hösten – dvs att de flesta modeller i dag ser ut som unga  tonårs män i kroppen – är antagligen precis det dom vill påvisa! Jag hoppas det annars upplever jag det hela lite kluvet….. och så förstår jag inte helt och fullt namnet på kampanjen…

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..