Smarta snygga kvinnor del 1

Jag har känt min väninna Pernilla Rönnberg i 15 år, och hon har förverkligat sin dröm genom att starta, driva och utveckla sitt eget hudvårdsmärke Estelle & Thild. Jag är full av beundran över att hon skapat ett varumärke med produkter som är bra för både oss människor och för naturen. Estelle & Thild (efter hennes två döttrar Estelle och Mathilde) Hon är inte bara en tjej som snackar om smink och hudvård utan verkligen står på egna ben och tar fram produkter vi kan använda med gott samvete. En smart, snygg människa som gör gör något för sig själv och för andra, istället för bara pratar, det gillar jag. Speciellt förtjust är jag i hennes Neroli produkter, ni vet historien om prinsessan Neroli? Namnet sägs vara efter en italiensk prinsessa av Neroli norr om Rom som på 1600-talet brukade parfymera sina handskar med oljan och gjorde den populär vid bl. a. det franska hovet. Kanske därför jag gillar den! Italiernare som jag är. Nerolioljan kommer från pomeransblomman som stimulerar cellförnyelse! Coolt! Hennes läppbalsam är perfekt för mig som pratar för mycket och tycker om att hångla! och den fick Amelias bäst i test pris.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..