Troschock med local firm

Sprang förbi The Local Firms butik i Stockholm på Jacobsbergsgatan. Älskar grafitgrått och jag passar grymt i färgen, så när jag såg den här klänningen kunde jag inte låta bli…. men hur tänkte designern här? Jag drog på mig klänningen snabbt och letade efter kjoltyget där bak, bara för att upptäcka att där inte fanns något. Jag lovar den är kortare bak än på bilden nedan. Den vänliga tjejen i butiken föreslog ett par cykelbyxor under…

Snygg färg, fin skärning men helt omöjligt med den korta baksidan. Måste ju kunna böja mig fram för att låsa cykeln i alla fall…

Chock kort bak..

Fin fram....

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..