Maria Tjärnlund

The Balm

Varför inte liva upp sminkväskan lite!

Nog för att alla traditionella make-up märken säkert fyller sin funktion väldigt bra på många sätt som jag aldrig riktigt orkat satt mig in i. Ni vet, det är mycket man skall uppdatera sig om, och kanske är det så att en del väljer bort att jämföra läppstift och så, till fördel för världsläget…

Nåväl! blev i allafall glad över min broiler mascara som jag fick som gåva av en vän. Även om det inte är raketforskning så blir man lite intresserad av att läsa ändå..fantastiskt roliga namn på lacken.

Bild från: www.thebalm.com

KOMMENTERA

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

  2 Kommentarer
  1. Maria Tjärnlund skriver:
    !

    Tack för tipset!

  2. Karin skriver:
    !

    Thebalm gör fantastiskt roliga produkter. Webbutiken gracenoir.com har en massa fint därifrån, shoppade på mig ett och annat därifrån i veckan :)