The Balm

Varför inte liva upp sminkväskan lite!

Nog för att alla traditionella make-up märken säkert fyller sin funktion väldigt bra på många sätt som jag aldrig riktigt orkat satt mig in i. Ni vet, det är mycket man skall uppdatera sig om, och kanske är det så att en del väljer bort att jämföra läppstift och så, till fördel för världsläget…

Nåväl! blev i allafall glad över min broiler mascara som jag fick som gåva av en vän. Även om det inte är raketforskning så blir man lite intresserad av att läsa ändå..fantastiskt roliga namn på lacken.

Bild från: www.thebalm.com

  1. Thebalm gör fantastiskt roliga produkter. Webbutiken gracenoir.com har en massa fint därifrån, shoppade på mig ett och annat därifrån i veckan 🙂

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..